Peter Pannekoek: nieuwe voorstelling in 2021

0

Cabaretier Peter Pannekoek sloot afgelopen week zijn voorstelling Later Was Alles Beter af in het DeLaMar Theater. Het was een erg succesvolle voorstelling, waarbij hij ook in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. mocht staan. Toch blijft Peter Pannekoek niet stil zitten: over een half jaar moet zijn nieuwe voorstelling alweer klaar zijn. Begin 2021 is hij terug in het theater.

Dit vertelt de cabaretier zelf via Twitter: “190 uitverkochte shows. 124.398 bezoekers. 387 uur reistijd. 1 vrachtwagen. 5 geweldige technici. Winnaar Neerlands Hoop 2019. Kortom: dank voor je komst en de liefde. Begin 2021 ben ik terug met een nieuwe voorstelling,” zo schrijft hij. Verder is er nog niet heel veel bekend over de nieuwe show, aangezien Peter deze nog moet gaan schrijven.

Later Was Alles Beter mag je gerust zien als een van de hoogtepunten van de carrière van Peter Pannekoek. Hij won er dus de Neerlands Hoop Prijs mee, de grote prijs voor aanstormend cabarettalent. Ook stond hij voor het eerst in Carré met een voorstelling. Optreden op het beroemde podium was voor hem “een droom die uitkomt”.

190 uitverkochte shows. 124.398 bezoekers. 387 uur reistijd. 1 vrachtwagen. 5 geweldige technici. Winnaar Neerlands Hoop 2019. Kortom: dank voor je komst en de liefde. Begin 2021 ben ik terug met een nieuwe voorstelling #laterwasallesbeter pic.twitter.com/FKyO8ge0rt

— Peter Pannekoek (@PannekoekPeter) March 1, 2020

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze Theateragenda.

Share.