Naidjim Severina blesseert voet tijdens voorstelling Kinky Boots

0

De musical Kinky Boots moest dinsdagavond worden stilgelegd. Hoofdrolspeler Naidjim Severina blesseerde tijdens de voorstelling zijn voet en kon daardoor de voorstelling niet meer afmaken. Na een korte pauze werd de voorstelling hervat, maar dan met zijn vervanger in de excentrieke rol van Lola.

Gelukkig speelt de stand-in van Naidjim mee in het ensemble, waardoor de show niet hoefde te worden afgelast. Op twitter reageerden verschillende bezoekers op het voorval, en roemden de kwaliteit van de invaller.

Naidjim Severina heeft woensdag een arts bezocht. Daaruit bleek dat hij niks heeft gebroken, maar hij moet de komende dagen nog wel rust houden.

Kinky Boots reist nog tot en met 19 april door Nederland en is in verschillende theaters te zien. Het is een van de grootste musicals dit jaar en ontving de meeste nominaties voor een Musical Award.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Share.