Première Hello Dolly onzeker door ziekte Simone Kleinsma

0

Simone Kleinsma speelt in Hello Dolly misschien wel haar grootste hoofdrol in jaren. Helaas kan de voorstelling in Rotterdam vanavond niet door gaan. De zangeres heeft namelijk geïrriteerde stembanden en moet op advies van een KNO-arts rust houden. De grote première, die morgen staat gepland in het Nieuwe Luxor Theater, staat daardoor ook op losse schroeven.

Wij vinden het heel vervelend voor de bezoekers van de voorstelling van zaterdag, maar de gezondheid van Simone gaat voor,” vertelt een woordvoerster van producent Medialane. De mensen die een kaartje voor de voorstelling van vanavond, hebben een bericht gekregen voor een alternatieve speeldatum. Het besluit over de première wordt zondagochtend genomen.

In Hello Dolly speelt Simone Kleinsma opnieuw een grote hoofdrol in een musical. Ze staat hier voor het eerst in jaren weer op het podium met Paul de Leeuw. Ook Jörgen Raymann en Horace Vandergelder zijn te zien.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Share.