Doornroosje musical: Titus en Fien dagelijks live op Facebook

0

Normaliter staan Titus en Fien in het theater in de musicals van Van Hoorne Entertainment. Tijdens dit seizoen zijn ze te zien in Doornroosje de musical met Sita in de hoofdrol. Maar nu die voorstelling tijdelijk niet in het theater te zien is, krijgen ze een dagelijkse show op Facebook. Vanaf vandaag kun je kijken naar Titus & Fien TV – Vervelen doen we nooit!

Vooral bij de kleintjes is het tovenaarsduo Titus & Fien erg populair. Titus en Fien zijn ook al geruime tijd op televisie te zien. Maar nu kinderen niet meer naar scholen mogen, willen ze niet dat die zich de komende weken gaan vervelen. Daarom zijn ze 7 dagen per week live te zien, totdat de kinderen weer naar school gaan.

Titus en Fien gaan vragen van de kijkers beantwoorden en leuke opdrachten van de kinderen uitvoeren. Ook is er een mop van de dag en geven ze een heleboel leuke tips om je niet te hoeven vervelen.

Iedere dag zijn ze live te zien op Facebook. Het programma wordt opgenomen en komt niet veel later ook op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment.

Share.